Liitävä Lepakko

Liitävä Lepakko

tiistai 9. tammikuuta 2018

Pahis Pomo & Kissat

Moi!

Sain ensimmäisen mangan arvosteltavaksi ja jatkossa alan tekemään lisää näitä sitä mukaa kun kirjoja tulee ja aikaa löytyy! Kiitoksia sangatsu mangalle ja Antille tästä mahtavasta tilaisuuudesta linkit hänen twitteriinsä löytyy alhaalta.

Manga arvostelu - Pahis Pomo ja Kissat

Mangan on tehnyt Bomarn ja kustantamo on Sangatsu manga. Teos itsessään on hieman tylsähkö, koska se sisältää puhekuplia joissa on hyvin vähän varsinaisia repliikkejä vaan niiden sijaan pahis pomo nauraa ja päästää muita ääniä. Tämä on tavallaan mielenkiintoinen tap,a mutta se tekee siitä hieman liian yksinkertaisen, sillä odotin paljon ilkeitä ja hieman monimutkaisempia juonenkäänteitä. Myös lausahdus takakannessa "Oletko miettinyt, miksi elokuvissa pahisten pomolla on usein kissa lemmikkinä?" antoi ideaa, että tämä manga selittäisi sitä kuvin ja sanoin,, mutta se tekikin sen vain kuvin, jolloin en ymmärtänyt ja edelleen mietin että miksi niillä on se kissa tai useampi? Idea muuten on kuitenkin suloinen sillä kukapa ei kissoja rakastaisi!

Piirtotyyli on hieman suttuinen, mistä itse ainakin pidän ja se miten pahisten silmät ovat varjojen peitossa sopii heille hyvin. Kissat ovat kissoja eli pörrösiä ja söpöjä, tuntuu kuin niitä voisi alkaa itsekin paijaamaan. Liikkeet on tehty sulaviksi ja kauniisti, yksinkertainen selvä mustavalkoinen piirrosjälki sopii teokselle hyvin.
Arvosanaksi anna 2/5 koska ihana piirtotyyli ja kannet, mutta juoni jäi vähän hämärän peittoon.

https://twitter.com/anttivalkama?lang=fi

Kiitos kun jaksoit lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti