Liitävä Lepakko

Liitävä Lepakko

maanantai 15. tammikuuta 2018

Cosplay - Espadoja ja Idoleita

Moi

Tämän postauksen aiheena on Cosplay, joka wikipediaa lainaten on lyhennetty sanoista ”costume play” (jap. コスプレ, kosupure, suomalaisittain cossaus) on harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat manga-, anime-, sarjakuva-, peli- tai elokuvahahmoiksi.
Haluan painottaa että cosplay EI KATSO ikää, sukupuolta, pituutta, painoa tai ulkonäköä ylipäätäänsä. Cosplayn kuuluu olla hauska ja mukava harrastus, eikä pakkopullaa tai velvollisuus.

Itse aloitin cosplayn vuonna 2015 cossaten G-DRAGON -nimistä Kpop artistin COUP D'ETAT versiota, vaikka en ollut kauhean tyytyväinen loppu tulokseen se on ihan okei, koska se oli vasta ensimmäinen cossini.
Ensimmäinen conini taas oli vuoden 2014 Animecon kuopiossa, seuraavaksi juurikin vuoden 2015 animecon jota seurasikin vuoden 2016 Nekocon jossa en cossannut mitään sillä parini cossi ei ollut valmis.
Vuonna 2016 Animeconissa Jyväskylässä cossasin Jeff The killeriä, joka on yksi suosikki cosplay asuistani! Vuoden tauon jälkeen kävin uudelleen vuoden 2017 animeconissa Kuopiossa, jossa cossasin Issan kanssa Grimmjow'ta ja Ulquiorraa BLEACH-animesta. Viimeisin tapahtuma oli vuoden 2017 Tracon, jossa olimme pukeutuneina myös Grimmjow'ksi ja Ulquiorraksi ja seuraava päivänä Shuu ja Kaneki TOKYO GHOUL-animesta!
GrimmUlqui photoshoot - Animecon2017

Grimmjow needs a punishment - Animecon2017
kiss kiss - Animecon2017
Hotel room - Animecon2017
(Credit @Kao_kitsune)

We as Shuu and Kaneki with our friends @Kao_kitsune and @Nilduenilsept


Nyt vuonna 2018 olemme tulossa Issan kanssa ainakin yukiconiin ja ehkä myös Tampere kupliiseen ja Traconiin mutta kukapa tietää vaikka tulisimme muuallekin. Seuraavia cosplay suunnitelmiamme ovat Ichigo & Hichigo (BLEACH), Umi & Kotori (LoveLive!), Szayel & Starrk (BLEACH), Kaito & Gakupo (VOCALOID) ja Grell & Undertaker (Kuroshitsuji)
Meillä on paljon peruukkeja ja muuta joten osa on jo olemassa kaappi- tai casual cosseina mutta tarkoituksemme olisi saada ne täydelliseen lopputulokseen.
Cosplay ja coneissa käymisen kuuluu olla hauskaa ja siksi toivotankin teille kaikille hyviä coni hetkiä tuleviin coneihin muunmuassa Desucon Fostbiteen ja Yukiconiin!

Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti